Passa al contingut principal

Restaurant Brau de Sant Cugat


 Restaurant Brau de Sant Cugat



https://lh3.googleusercontent.com/Hafweib36AFaD7r9CAMAjfbja72xLZXbBR_uVE-DsleyBn1tIhdkIuvOq7MqIi62tamToj4sY6UWgxRpBMFLcQIED4yF-h-ZldYhIikKfgJOuzpYkJfNTh5T_ofmBgoHhyxcSoUcAdreça: Av. de la Guinardera, 11-13, 08174 Sant Cugat del Vallès.

Telèfon: 616 770 867.

Horari: De dilluns a dissabte, de 13.00 a 15.30. 

Web: https://www.braurestaurant.com/.



El Brau és un restaurant molt lluminós i agradable on pots anar a dinar i a fer el vermut. Un lloc ideal per anar-hi en família o per fer-hi dinars d’empresa. 

Arribar-hi és fàcil, hi ha lloc per aparcar i, un cop allà, et sentiràs molt bé. L’exterior ofereix una gran terrassa amb taules, cadires i sofàs que el fan un lloc de trobada ideal. Els cambrers fan agradable l’estada i serveixen la comanda amb rapidesa. Com és habitual en els restaurants i bars, cal evitar les hores punta, ja que llavors és normal que hi hagi retards.

La cuina és un projecte de María Espín. A la pàgina web hi ha tres tipus de menús, però jo sempre he pres el menú diari, de dilluns a divendres, o el menú de cap de setmana. El menjar està molt bo. De vegades triguen a venir a agafar la comanda, però, un cop et comencen a servir, la rapidesa és correcta. 

Una de les especialitats de María Espín són les postres. A cada menú n’hi ha de noves i sempre recomano les de xocolata, ja que són boníssimes. 

El preu és molt raonable: 18 euros el menú del cap de setmana i uns 15 de dilluns a divendres. També m’agrada molt el fet que puc veure la cuina des de la taula on dinem.

El recomano per la pau amb què s’hi dina, com està el dinar de bo i el preu, que em sembla molt correcte per al nivell de cuina i el servei que ofereix el restaurant. 

Res més a dir: 9 sobre 10.


Fet per: Jordi Morán, 3r B

Publicat per: Leyre González


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las Chicas Gilmore

  LAS CHICAS GILMORE (Serie estadounidense que contiene 7 temporadas. Estrenada en octubre del 2000 y el último episodio se emitió en Mayo de 2007 . Dirigida por: Amy Sherman-Palladino. )   La trama de esta serie trata sobre la vida de Lorelai Gilmore ( Lauren Graham) y su hija Rory Gilmore (Alexis Bledel). La historia se desarrolla principalmente en la ciudad ficticia de Stars Hollow. Al principio de la serie se ve como Lorelai tiene una relación distante con sus padres porque a los dieciséis años se quedó embarazada de su hija. Asi pues al pasar dieciséis años ( la actualidad ) hace un pacto con sus padres para llevar a Rory a una prestigiosa escuela de Hartford la cual facilitará el acceso de Rory a Harvard, la universidad a la que ella desde pequeña sueña con ir para estudiar Periodismo ya que su madre no pudo. Durante esta serie se tratan temas como: familia, amistad, romance, escuela o bien universidad y relaciones entre generaciones madre e hija. Por esto mismo y por ser una com

La importància de les xarxes socials als joves d’avui en dia

La im port ància d e les xar xes soci als al s joves d’avui e n dia   El ús de les xarxes socials en aquesta època s’han fet una de les cosas imprescindibles a la vida de molta gent però sobretot a la vida dels adolescents, ja que son les apps on interactuem amb amics, familiars i fins i tot amb persones desconegudes. Com totes les coses porten coses que ens afecten negativament o positivament, ja que estem en aquesta etapa on estem desarrollant la nostra personalitat. L'obsessió per aconseguir el major nombre de comentaris o likes combinada amb la innocència de molts de nosaltres fa que compartim cada vegada informació i fotos més privades, el que fa de les xarxes socials una arma perillosa. La imatge corporal també és un problema per a molts dels joves. Un estudi ha demostrat que les noies tenen el desig de canviar la seva aparença física com ara la cara, el pèl, la pell després de passar temps a les xarxes socials, el cual això posa a la persona en un estat de baixa autoestima.